Tuesday, February 24, 2009

nothing to say actually


Ermmmm...skrg cuti sem..26Jan until 1stFeb...aku tak blek..stay umah je..borink...borink...dalam hati lega gilos..u know y?


cause dah abis presentation...proposal for tesis...huh panel dia en bazlan..huhuhuu...aku tak kenai sapa dia ni..tapi dgr kata dia ni bleh tahan gak mengomplen...perghhh..isau aku...tapi last2...ermmm quite ok la...


dia suh tambah literature jerk..mak aii literature aku bukan men byk...20 lagi...tak cukup g ke..org len sikit jerk...ermm ok2..actually aku quite isau ngan proposal aku...setelah aku tgk group yg kn prsnt ngan Dr AJ...aku mmg isau...isau sesangat...tengok ke proposal aku ada 3 tempat yg akan di komplenkan....


1st tentang cara pemilihan sample...2nd is aku nyer tajuk kepimpinan and probnye kat definisi operasional tentang tahap...and the 3rd one is instrument aku,,,related ke tak ngan tajuk aku kepimpinan tu...my instrument is IPS...personaliti sidek...tapi aku dah tegaskan kat cini just introvert n xtrovert jerkkk...huhuhuhu