Saturday, April 25, 2009

so groggy aku di buatnyer....

ape korang rase bila ade kawan korang cakap
yg ko tak signifikan dgn dia...
mmg tak rapat....
tapi kwn sekelasss...
aku pun tak der la...
nak kawan sgt dia...
ntah apa mslh budak sekor ni ngan aku pun tak pasti....
ikut ati nak je

aku show out pic dia kat cni...
patut ke aku wat mcm tu...
sgt terasa hati kecil aku ni...
aku sgt benci kat dia...
ntah la...budjet cun kot....
huh i dont care actually ko nak g ke tak
our dinner...
.
tapi mulut jaga sikit dik oiii...
jgn sampai akak pus ni simbah ko ngan air panas.....
sape yg susah nanti
well apa2 pun aku mintak halal segalanya....
hehehehe...

bukan mara apa sgt pun...
tapi how dare dia ckp mcm tu depan aku....
aku pun tak erannnn....ahhhh
ikut ang la....

3 comments:

Mizie Jasa said...

aku cam tau je..:).. untuk kak puspa.. kawan yg camni.. hikmahnye.. in future kak pus akan lebih pakar cari sorang kawan..:), so.. ignore je yg complicated..:), yg penting gosok gigi ye..:) cik pus cun pe.. wakakakaak

cpus_purai said...

ko kenai budak ni....bajet2 je dia lawo...kan sian aku...slalu terasa

Bigs said...

bukan bajet lawa!!.. bajet manja.. wakaka.. ptui..!! makna signifikan pun tak reti.. main sebut ja.. busuk nya kaki..