Sunday, May 3, 2009

blom practikal dah berase ati yerrr.....


wow sgt beshhh... sku bukan kisah sgt pun tak stay wit u all anyway ko pun bukan bes sgt... bukan ape kan...
sblm prctkum dah wat hal
baik akk...cabut dulu byk sgt ko nye songeh dikkk tau le anak lodeeeddd pun...
but i dont care....
nak umah yg tak der org tua mula2 then.....
suh ko carik aku rase lagi teruk ade le... huh ko bagi alasan mak ko byk tanye....bab rumah... tapi aku rase....
ko yg byk songeh....
wat ever la...
luar nmpk comei (comei ker)
huh kedekut pun ade... stakat nk mkn pun bekira... pyah la kalo mcm ni kalo dok ngan aku......
wat dok bkira ngan aku
sume aku yg belanja... mampos...... n wat teman2 i tu..... huh smoga bhgia wat aku mcm ni..... kite tgk ape nk jadi.....

actually..... aku dah jumpa umah yg paling beshhh...
5 bilik.... 3 tv.... air condition lagi.... rm300 jerk..... cukup lengkap.... amin.....

3 comments:

Bigs said...

ni sape plak ni. . bagi hint sikit.. aku mmg nak kenai sgt bebudak mulut lazer lagi bakhil bin ahji kedekut ni.. sng nak bahan.. uhuhuhh

Zero ZRO7 said...

:)

Bigs said...

lain kali.. make sure ko signifikan ngan dia ok.. wakakak... cuba ko tanye dia.. tau ke ape makna signifikan tu?? ihhihi... kompem bodoh alang nye..wakakaka