Wednesday, June 10, 2009

misteri la sangat kan kan kan


aku tak der la misteri sangat....

tapi aku nak cakap pun mesti la berlapik-lapik...

ni blog aku kan....

awai2 lagi aku dah cakap aku nye suke nak semborrrr sapa dlm aku nye blog...

hahahahah....dy dx nyeee aku nye sukeerrr...

kalo ade org yang tak suka...

senang jer korang wat le korg nye blog sendiri...

then cakap ikut mood korg

sori ni aku nye hal...

kan chek pus ka...

hahahaha...

actually...aku suka sangat bila mengumpat hal orang yang agak signifikan dlm blog aku ni...

yer la bila aku cakap sumer aku akan rasa betul...

well aku tak kisah...

ni la satu cara aku nak reless tension aku...

yer la srabut tahap groggy...

aku kan slalu groggy coz suka mendepress sume benda...

kadang2 makan dalam ooo...


sangat susah nak puaskan ati sumer orang....

kadang2 kenang sakit hati sorg insan untuk insan sorg lagi....

kadang2 kena sakitkan ati ramai demi sorg insan...

kadang2 kena sakit ati sendiri untuk sume org...

kadang2 kena sakit hati sendiri untuk sorg jerk...

kadang2 kena sakit hati semua orang untuk hati sendiri...


hua sangat seronok mehhhhhh....

1 comment:

Bigs said...

penin aku baca kata kata last tu.. ihihihihii